Albert Heijn zet streep door Kerstfestival

Albert Heijn zet streep door Kerstfestival

ZAANDAM - Albert Heijn organiseert dit jaar geen Allerhande Kerstfestival.

Dat bevestigt de marktleider tegen Distrifood. ‘Na drie zeer succesvolle edities, is besloten om dit jaar geen Allerhande Kerstfestival te organiseren’, zegt een woordvoerder. Albert Heijn begon in 2015 met het evenement, waarna het ook werd georganiseerd in 2016 en 2017. In al die jaren was het Spoorwegmuseum in Utrecht de locatie van het festival.

Nieuwe lokale invulling

Albert Heijn zegt dat dit jaar de kerstactiviteiten lokaal worden ingevuld. ‘Het festival bracht iedereen in de kerststemming door de bijzondere sfeer in het Spoorwegmuseum; en bracht vooral veel recept- en menu-inspiratie door het proeven van alle lekkere producten en het volgen van kookworkshops. Ook in 2018 willen we onze klanten inspireren met ons assortiment en kiezen we voor een verrassende, nieuwe lokale invulling. Meer informatie hierover volgt op een later moment’, aldus Albert Heijn.

Verschillende eetmomenten

Het Kerstfestival van Albert Heijn richtte zich vanaf de eerste editie op de verschillende eetmomenten. Vorig jaar voegde de supermarktketen een aantal nieuwe elementen toe aan het evenement. Zo was er een groot winterbbq-plein, een reuzenrad en werd de foodkennis van de bezoekers op de proef gesteld tijdens een Allerhande-quiz.

Zie ookVideo: Wouter Kolk over AH en Kerstfestival

Herman te Pas

Herman te Pas

Nieuwscoördinator

Herman te Pas is nieuwscoördinator van Distrifood en legt zich vooral toe op nieuws en achtergrond over formules. Daarnaast is hij binnen de redactie het aanspreekpunt voor Distrifood Magazine.