nieuws

Foto’s: AH opent tweede editie Kerstfestival

Formules 5531

Foto’s:  AH opent tweede editie Kerstfestival

UTRECHT – Albert Heijn heeft vanmorgen de tweede editie van het Allerhande Kerstfestival geopend. De komende drie dagen staat het Spoorwegmuseum in Utrecht in het teken van Albert Heijn en Kerstmis.

In totaal worden er 36.000 bezoekers verwacht bij het Allerhande Kerstfestival. Het festival werd vanmorgen geopend door AH-baas Wouter Kolk. ‘Het festival is dit weekend één grote ontmoetingsplek van klanten, leveranciers en onze medewerkers. Zij nemen je mee in de kwaliteit en rijke keuze van ons kerstassortiment. En neem van mij aan, de trots spat eraf. Het zijn de mensen achter de producten die van Albert Heijn ‘Appie’ maken. En dat is ook dé kracht van dit festival, hier komt alles samen.’

Moshik Roth en Ron Blaauw aanwezig

Net als vorig jaar geven verschillende bekende koks waarmee Albert Heijn samenwerkt, waaronder Moshik Roth en Ron Blaauw, demonstraties. De gerechten die op het Allerhande Podium worden bereid, zijn vervolgens in de Allerhande Keuken te proeven. In totaal zijn er 115 stands, waar onder meer het speciale kerstassortiment van Albert Heijn te proeven is. Nog sterker dan vorig jaar zet de marktleider onder de supermarkten in op de winterbarbecue als trend. De barbecuestand is drie keer zo groot als vorig jaar.

AH heeft ook een Kerstwinkel voor inkopen

Klanten kunnen ook direct de kerstinkopen doen. Daartoe is op het borrelplein de AH Kerstwinkel ingericht. Andere bekende Nederlanders die aanwezig zijn, zijn onder meer wijnkenner Ilja Gort en tv-persoonlijkheid Miljuschka. Daarnaast zijn de productspecialisten van Albert Heijn aanwezig als vraagbaak voor klanten of om producten te laten proeven. Het festival duurt in totaal drie dagen.

Reageer op dit artikel