nieuws

Picnic gaat ook bezorgen in Dordrecht

Branche & Bedrijf 1962

Picnic gaat ook bezorgen in Dordrecht
Foto: ANP

DORDRECHT – Online supermarkt Picnic gaat vanaf volgende maand ook boodschappen bezorgen in Dordrecht. Het bedrijf zet in eerste instantie acht bezorgwagentjes in.

Dat meldt AD de Dordtenaar. De uitbreiding past in de groei van de in 2015 begonnen websupermarkt in Zuid-Holland. De onderneming heeft vooralsnog twintig bezorgers in dienst in Dordrecht, maar dat aantal moet snel gaan groeien. Nog voor het einde van het jaar wil Picnic de capaciteit in Dordrecht al verdubbeld hebben. De bezorging in Dordrecht gebeurt vanaf een distributiepunt aan de Kreekweg.

Picnic al op 25e plek ranglijst

Picnic breidt het aantal plaatsen waar boodschappen bezorgd worden in hoog tempo uit. Zo werd eerder deze maand in Amsterdam uitgebreid naar Amsterdam-West en de Jordaan. De onderneming staat inmiddels op de 25e plaats van de jaarlijkse Twinkle-ranglijst van de grootste webwinkels in Nederland met een jaaromzet van €75 miljoen. Daarmee is Picnic inmiddels de derde foodretailer op de ranglijst. Albert Heijn (€480 miljoen) en Jumbo (€175 miljoen) zijn nog aanzienlijk groter dan Picnic.

Lees ook: Picnic rijdt rond in de Jordaan

 

Reageer op dit artikel