'We hebben 12 miljoen maaltijden gered van de prullenbak'
Uit onderzoek blijkt dat we nog steeds ontzettend veel voedsel weggooien met z'n allen. Maar liefst 40 procent van het wereldwijd geproduceerde...
Uit onderzoek blijkt dat we nog steeds ontzettend veel voedsel weggooien met z'n allen. Maar liefst 40 procent van het wereldwijd geproduceerde...
Vorig jaar maakte Albert Heijn bekend de plastic zakjes op de groente- en fruitafdeling af te schaffen. Als alternatief kunnen klanten gebruik maken...
Frisdrankleverancier Vrumona is een ambitieuze en transparante partner op het gebied van duurzaamheid, milieu én gezondheid, een gesprekspartner die...
Biologisch afbreekbare en composteerbare afvalzakken zijn een groeisegment. De vraag neemt toe, ziet Walki Plastiroll, in Scandinavië met Bioska hét...
Een jaar geleden introduceerde HAK het manifest 'Het Groene Normaal': een oproep voor meer groenten op het bord van de consument, lokale consumptie,...
Een goed verhaal mag best verteld worden, vindt CONO Kaasmakers. Door de koeien en melkveehouders in de spotlight te zetten en de duurzame herkomst...
Doelen stellen is mooi, ze concreet maken nog beter. Daarom vertaalde Unilever Benelux recent de wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen van het...
Het afgelopen decennium zette Spadel grote stappen in het verkleinen van haar klimaatvoetafdruk, die erkenning opleveren uit de markt. 'Een enorme...
'Met circulaire bedrijfskleding help je één van de meest vervuilende industrieën schoner te maken én draag je bij aan het welzijn van je...
Dagelijks nuttigen consumenten wereldwijd meer dan een miljard keer een PepsiCo-product. 'We kunnen als bedrijf dus enorme impact creëren op het vlak...