Partners

Hieronder een overzicht van de partners van Distrifood die onder eigen verantwoordelijkheid artikelen, blogs en andere content publiceren.

De Top 2023

Toppers over samenwerking. Hoe kijken ze terug op dit roerige jaar vol uitdagingen, en misschien nog wel belangrijker: hoe gaan ze hier in 2023 mee om? Laat je inspireren door diverse partnerartikelen.
De Top 2023

Formulespiegel 2022

Hoe hebben de grote supermarktformules zich in 2021 ontwikkeld en welke plannen zijn er voor het komende jaar. De redactie van Distrifood zet het ook dit jaar weer op een rijtje in de Formulespiegel. Met cijfers uit Distrifood Dynamics.
Formulespiegel 2022

De Top 2022

Distrifood blikt met Henk van Harn (AH), Sander Evers en Saïd Belhassan (Superunie), Cees van Vliet (Jumbo) en Eric Leebeek (Plus) terug op wat weer een bijzonder supermarktjaar was en vooruit naar de uitdagingen voor 2022. Daarnaast volop inspiratie in de partnerverhalen.
De Top 2022

Duurzaamheid

‘Duurzaam’, een onderwerp waarover eigenlijk geen enkele discussie is. Dat gaat dan over het einddoel. Maar de weg ernaartoe en de snelheid zijn niet vanzelfsprekend.
Duurzaamheid

De Top 2021

Toppers over samenwerking. Hoe kijken ze terug op dit bijzondere coronajaar en wat is hun visie op 2021? Laat je inspireren door diverse partnerartikelen.
De Top 2021