De Ontbijtmakers: 'Moederdag mag dit jaar extra gevierd worden'

De Ontbijtmakers: 'Moederdag mag dit jaar extra gevierd worden'

Voor veel Nederlanders is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. En dat mag soms best een beetje spannender, lekkerder en leuker zijn. Met inspiratieplatform De Ontbijtmakers willen verschillende merken de Nederlandse consument inspireren om hun ontbijtgedrag te veranderen. Het doel: voor alle Nederlanders een lekker, verantwoord en gevarieerd ontbijt.

De Ontbijtmakers is in 2021 een samenwerking tussen de (ontbijt)merken Bolletje, Beemster, Bonne Maman, Kanzi en Appelsientje. Na een succesvolle zomervakantie campagne vorig jaar, waarin honderden Ontbijtboxen werden uitgedeeld op vakantieparken en campings, mag Moederdag dit jaar extra gevierd worden.

De moeders van Nederland zijn in deze tijd van lockdowns door corona ook nog eens juf, activiteitenbegeleidster, sportlerares of verpleegster geweest. En ze hebben allemaal een stapje extra gedaan het afgelopen jaar. Voor al deze moeders hebben de Ontbijtmakers een heerlijk drie gangen ontbijt gemaakt, zodat iedereen zijn of haar moeder kan verrassen.

Winactie

Om het extra aantrekkelijk te maken is er aan dit driegangenontbijt een winactie gekoppeld, waarbij de consument kans maakt op een luxe ontbijt en overnachting op de Euromast. Naast de hoofdprijs zijn er tien ontbijt Lenteboxen te winnen. De consument maakt kans op deze prijzen door minimaal drie producten van de deelnemende merken te kopen en de kassabon te uploaden via de actiewebsite. De winactie loopt tot 14 mei 2021.

De Moederdag campagne wordt geactiveerd via displays op de winkelvloer bij JUMBO en online via de speciale webshop ah.nl/ontbijtmakers. Op deze pagina is het drie gangen ontbijt makkelijk te bestellen.

Socials

De Ontbijtmakers en merken ondersteunen de campagne fors via de eigen social mediakanalen op Facebook en Instagram. Om de campagne te versterken zijn er meerdere bekende moeders en vaders ingeschakeld zoals Saar Koningsberger, Daan Boom, Daddy Hox, Nathalie Vijfhuizen en Fit with Marit. Zij maken unieke content en roepen al hun volgers op hun vader/moeder eens in het zonnetje te zetten.

Ga jij jouw moeder verrassen tijdens Moederdag met een van deze recepten? Probeer het en wellicht slaap jij binnenkort op de Euromast.

Dit artikel is gesponsord door Bolletje