Nieuw van Bols: cocktails in blik

Nieuw van Bols: cocktails in blik

Tegenwoordig gaan steeds meer thuisbartenders enthousiast aan de slag met dranken en bar tools. Toch blijft het maken van een cocktail niet altijd een makkelijke klus. Bols heeft zijn likeuren en spirits daarom samengebracht in twee ready-to-enjoy cocktails: de Ginger Mule en de Elderflower Spritz.

Bols geniet met zijn uitgebreide aanbod van likeuren al jaren wereldwijd bekendheid onder bartenders. Met deze verfrissende ready-to-enjoy cocktails brengt ‘The World’s First Cocktail Brand’ zijn cocktail experience naar de consument. Serveer de cocktail thuis in een mooi glas met ijs en maak hem af met een garnering.

Bij de Elderflower Spritz kan dat een schijfje limoen zijn of – in het voorjaar – vlierbloesem, terwijl de Bols Ginger Mule er extra feestelijk uitziet met een schijfje gember. Sprankelend en fris, met weinig alcohol en calorieën, in een handig en stijlvol blikje. Serveer met garnering in een mooi glas en steel de show. Tijdens een zomerse barbecue bijvoorbeeld, of bij een picknick in het park.

Twee klassieke cocktails in een fris jasje

Voor deze nieuwe cocktaillijn in blik heeft Bols twee klassieke cocktails in een licht en fris jasje gegoten. Elderflower Spritz en Ginger Mule bevatten 5% alcohol en worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De Spritz is sprankelend en heeft een hart van lentebloesem. Deze cocktail bevat een combinatie van de iconische Elderflower Likeur en bruiswater.

Elderflower Spritz en Ginger Mule worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten”

De temperamentvolle Mule wordt gemaakt met Ginger Likeur en de klassieke Genever. De Genever biedt hier een zacht, complex en   tegenwicht aan de pittige gembersmaak.

Een nieuwe missie en identiteit

Onder de noemer ’The World’s First Cocktail Brand’ introduceert Bols met het design van de ready-to-enjoy cocktails een nieuwe identiteit. Opvallend, elegant en premium, zowel in look als smaak. De lancering van de kant-en-klare cocktails in blik vormt een eerste stap in een bredere missie van Bols om cocktails thuis voor iedereen toegankelijk te maken.

Verkrijgbaar bij Jumbo

De Bols ready-to-enjoy cocktails zijn in Nederland vanaf 19 april verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten. In de loop van de zomer zullen de blikjes ook bij andere winkelketens te vinden zijn. De Bols Ginger Mule en de Bols Elderflower Spritz zijn online nu al te bestellen op bols.com.

Dit artikel is gesponsord door Bols