Alles over Verse maaltijden

Protaste vers bereide premium maaltijden boordevol eiwitten en groenten

Protaste vers bereide premium maaltijden boordevol eiwitten en groenten

Eind oktober maakt Protaste - Premium Protein Meals haar intrede in het vers bereide kant-en-klare maaltijden schap. Voor de lekkere eters die bewust kiezen voor een gezonde levensstijl, voor sporters die elke dag opnieuw willen presteren en voor de singles die geen tijd óf door de waan van de dag geen zin hebben om te koken.

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn zet internationale keuken in de schijnwerpers

ZAANDAM - Met een nieuwe campagne wil Albert Heijn klanten inspireren gerechten klaar te maken uit andere landen.

Archieffoto Rick Hageman, Serdar Tolenaar en Henk Brussaard tijdens hun pitch in tv-programma Dragon's Den. Foto: Mama's Maaltijden

Kijk op tv hoe Mama's Maaltijden een miljoen binnensleepte

ZEIST - Maaltijdconcept Mama's Maaltijden haalde €1 miljoen binnen in het tv-programma Dragons Den. Vrijdag is te zien hoe ze dat deden.

Archieffoto Rick Hageman, Serdar Tolenaar en Henk Brussaard tijdens hun pitch in tv-programma Dragon's Den. Foto: Mama's Maaltijden

Mama's Maaltijden haalt €1 miljoen binnen in Dragon's Den

AMSTERDAM - Maaltijdconcept Mama's Maaltijden heeft €1 miljoen aan durfkapitaal binnengehaald in het tv-programma Dragon's Den om zo snel verder te groeien.

CêlaVíta speelt met Krokant Kruidenkorstje in op consumentenbehoeften

CêlaVíta speelt met Krokant Kruidenkorstje in op consumentenbehoeften

Het Krokante Kruidenkorstje is een range van bakaardappeltjes die zacht en fluffy van binnen zijn en een extra krokant kruidenkorstje hebben. Dat krokante jasje ontstaat doordat de aardappeltjes zijn omwikkeld met een speciaal kruidenmengsel. De aardappeltjes zijn binnen twaalf minuten gaar en te verkrijgen in twee smaakvarianten: Knoflook & Groene Kruiden en Milde BBQ.

Gijsbert van de Weg: ‘Deze categorie heeft ongelofelijk veel potentie.’

Nieuwe koers Queens Products biedt kansen voor vriesvers

Op dit moment staat bij retail- en foodserviceorganisaties de diepvriescategorie nog bekend om zijn dure schapruimte en is de aandacht die er aan wordt gegeven nog relatief beperkt. Vriesvers heeft echter volop groeikansen, volgens Gijsbert van de Weg. Om meerdere redenen ziet de toekomst er goed uit, denkt de directeur.

AH werkt ook met concessionairs bij Sushi Daily. Foto: Distrifood

AH lanceert foodserviceconcept Bam Tuk

EINDHOVEN - Albert Heijn heeft in de AH XL Eindhoven (Limburglaan) een nieuw Aziatisch streetfoodconcept neergezet: Bam Tuk.

AH breidt aanbod internationale gerechten uit

AH breidt aanbod internationale gerechten uit

ZAANDAM - Albert Heijn breidt het internationale assortiment uit met ruim 125 nieuwe producten.

Chef-kok Nico Klaver voor de presentatie van Ami Culinaire. Foto: Distrifood

Video: Jumbo's in zee met chef-kok

BEMMEL - 13 Jumbo's en een Plus zijn in zee gegaan met chef-kok Nico Klaver van 't Kalkoentje in Rhenen. '€135, €140 per couvert', verduidelijkt hij. Klaver at alle supermarktmaaltijden die hij kon vinden. 'Zonder uitzondering kleurloos, 1 tot 5 dagen houdbaar en zout.' Hij komt daarom met verse, langhoudbare gerechtjes.

Ondernemer Pel 't Lam op zijn afdeling het Pannetje.  Foto: Distrifood

'Warm' kan dus wel in de supermarkt

'Geloof me. Supermarkt en 'warm' gaan niet samen.' Het is een zinnetje dat jaren geleden werd uitgesproken door iemand die Distrifood-hoofdredacteur Peter Garstenveld interviewde.