Alles over kaas

Uniekaas schudt het kaasschap op 'Kaas wordt het startpunt van de warme maaltijd'
Nederlanders koken steeds meer met kaas, maar de kaascategorie speelt hier onvoldoende op in. Uniekaas wil dat veranderen en introduceert twee...

Beemster kaas wordt steeds duurzamer
Bijna tien jaar geleden opende CONO Kaasmakers een nieuwe kaasmakerij in Westbeemster, waarbij innovaties op het gebied van het duurzame proces van...

Onderzoek Aldi: Jongeren eten veel kaas, maar kennis beperkt
CULEMBORG - Driekwart van de jongeren eet regelmatig kaas, maar eenzelfde aantal heeft bijvoorbeeld geen idee wat graskaas is, een traditionele...

Medewerkers Albert Heijn-leverancier Bouters Cheese staken
CULEMBORG - Werknemers van kaasfabriek Bouter Cheese gaan vanaf vanavond staken. Dat meldt vakbond FNV.

Parrano introduceert Gratin Plakken speciaal voor ovengerechten
Parrano breidt haar assortiment uit met Gratin Plakken speciaal voor je ovengerechten. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten: Originale en...

'De Rotterdamsche Oude maakt verse kaascategorie weer relevant'
Zijerveld wil de komende jaren fors inzetten op de ontwikkeling van De Rotterdamsche Oude, stelt CEO Tuncay Özgüner. De Rotterdamsche Oude is een van...

Westland Kaas neemt kaasmerk Kees over
HUIZEN - Westland Kaas, bekend van Old Amsterdam en Maaslander, koopt het vegan kaasmerk Kees.

Miljuschka Witzenhausen na Flink nu ook gezicht van Uniekaas
KAATSHEUVEL - Miljuschka Witzenhausen wordt in 2023 het nieuwe gezicht van kaasproducent Uniekaas. De tv-kok is ook al verbonden aan flitsbezorger...

Winst voor Nettorama, Hoogvliet en Dirk in Categorie Rapport Kaas
'Waar liggen kansen voor het optimaliseren van de kaasafdeling? We willen graag helpen.' Dit zegt Merlinde Warners, Trade Marketing Manager bij...

Zijerveld en Superunie zetten stap in duurzaamheid met On the way to PlanetProof-kaas
Op de Alkmaarse kaasmarkt nam Superunie-inkoper Harm Fokker de eerste Noord-Hollandse kaas met het On the way to PlanetProof-keurmerk in ontvangst....