FreshRecruitment
Horecava: Welke producten belanden straks in de supermarkt?
Horeca geldt als proeftuin van innovatie. Maar welke van deze noviteiten stromen uiteindelijk door naar de supermarkt? Distrifood nam een kijkje op horecabeurs Horecava.
Horeca geldt als proeftuin van innovatie. Maar welke van deze noviteiten stromen uiteindelijk door naar de supermarkt? Distrifood nam een kijkje op horecabeurs Horecava.
Blurring is nog steeds een hot item in de foodbranche. Dat wordt eens te meer duidelijk op de Horecava, de drukbezochte foodbeurs in Amsterdam. Waar stroomt de horeca de supermarkt binnen? Distrifood zoekt het uit in een bomvolle RAI. 'Alles kan, alles mag, ook een yoghurtje in de nacht.'
AMSTERDAM - Plantaardige zalm, veganistische kaas, circulair brood, recycling en hippe bezorgopties. Het is duurzaamheid wat dit jaar de klok slaat op de Horecava.
Maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 vindt de Horecava plaats. Paardekooper is aanwezig met een stand vol inspiratie. De horeca draait weer op volle snelheid en wij blijven natuurlijk niet achter. Sterker nog: wij lanceren tijdens de beurs een aantal nieuwe, zinnenprikkelende concepten waarmee jij de gast van de toekomst verleidt.
AMSTERDAM - De grenzen tussen horeca en supermarkten mogen dan vervagen, voor veel kleinere leveranciers is de gang van foodservice naar foodretail nog een brug te ver. 'Verkoop in supermarkten? Ik verkoop een product met een verhaal. En ik wil ook dat mijn product met respect wordt behandeld.'
AMSTERDAM - Wanneer alle vormen van thuisbezorging bij elkaar opgeteld worden, is de markt voor food inmiddels al ongeveer €1 miljard waard.
AMSTERDAM - 77 procent van de Nederlanders kent Delicieux, het topmerk van Lidl. Dat heeft Geert van der Velden, inkoopdirecteur Lidl Nederland, bekendgemaakt bij de aftrap van het Lidl Decemberfeest.
Een Beckers frikandel van een kwart meter, het nieuwe ijsmerk Domini, het nieuwste supermarktbiertje Olm en de echt lekkere vleesvervanger van Soyes. Zo even een greep uit de proeverijen die deze week werden aangeboden op de Horecava. Veel van de getoonde producten vinden uiteindelijk ook hun weg naar de supermarkten.
GORINCHEM - De Vereniging Biologische Varkenshouders (VBV) introduceert volgende week op de horecabeurs Horecava een nieuw merk voor biologisch varkensvlees: BioVarken.
AMSTERDAM - Voedsel moet in 2009 knisperen, knapperen en knakken in je mond. Dat is de conclusie van het Horecava Trendonderzoek, dat werd gepresenteerd op vakbeurs Horecava in de Amsterdam Rai.<BR />