Foodprofessionals opgelet!

Foodprofessionals opgelet!

Maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 vindt de Horecava plaats. Paardekooper is aanwezig met een stand vol inspiratie. De horeca draait weer op volle snelheid en wij blijven natuurlijk niet achter. Sterker nog: wij lanceren tijdens de beurs een aantal nieuwe, zinnenprikkelende concepten waarmee jij de gast van de toekomst verleidt.

Sponsored content door Paardekooper

Stap binnen in de wereld van Paardekooper

De stand is overzichtelijk ingedeeld in verschillende ‘werelden’, waaronder Petrolworld, Festivalworld, Bezorgworld en Cafetariaworld. Binnen de verschillende werelden presenteren wij een specifieke collectie verpakkingen en disposables, die aansluiten bij de ontwikkelingen en trends binnen het betreffende kanaal. We nemen je mee op een inspirerende reis langs onze vertrouwde merken en vernieuwende concepten, waaronder Depa®, Biodore®, Pubchalk en het beroemde I’M a CONCEPT .

WrappIDup voor de ultieme gastbeleving

Maak kennis met ons WrappIDup-team (herkenbaar aan de witte labjassen). Van elk idee, globaal of concreet, maken onze WrappIDup’ers een nieuw verpakkingsproduct. Daarom noemen we WrappIDup ook wel onze ‘ideeënfabriek’. Speciaal voor bezoekers van onze stand gooien wij de deuren van onze fabriek open. Blader door een van onze inspiratieboeken en laat je inspireren door smaakmakende concepten van bedrijven zoals Happy Italy, Burger Business, Sumo en Taco Mundo. Wij laten je zien hoe je via verpakkingen en disposables de ultieme gastbeleving creëert.

Uniek in Nederland

In antwoord op de actuele marktonwikkelingen en consumententrends lanceren wij tijdens de Horecava een uniek en innovatief disposableconcept. Zorg dat je deze primeur niet mist en kom langs!