nieuws

Jumbo laat Max Verstappen zingen voor kerst

Formules 3218

Jumbo laat Max Verstappen zingen voor kerst
Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo heeft zijn kerstcommercial gelanceerd. Hierin figureren naast de bekende Jumbo-familie ook een groot aantal bekende Nederlanders, waaronder een ijsdansende Sven Kramer en een zingende Max Verstappen.

Het betreft een commercial in musicalstijl waarin Jumbo alle families van Nederland een fijn kerstfeest wenst. Behalve Max Verstappen en Sven Kramer komen ook Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk en Jeroen van den Boom voor in de spot. ‘Maar ook veel Jumbo collega’s hebben een prominente rol in de kerstcommercial, want Kerst vier je samen. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Gelukkig is er een huisvriend die altijd wel raad weet met champagne’, zo meldt Jumbo. Die huisvriend is Max Verstappen.

Winkels vannacht in kerstsfeer gebracht

De verdere hoofdrollen in de reclamespotjes worden ingevuld door het speciale assortiment van de supermarktketen die vanaf vandaag te koop zijn bij alle vestigingen. ‘Deze zijn afgelopen nacht omgetoverd in kerstsferen en staan weer helemaal in het teken van de feestdagen. Met de ‘kersthelden’ kun je in een handomdraai het kerstdiner tot een succes kunt maken’, aldus Jumbo. Het betreffen onder meer verse ragout in 3 smaken: wild, kalkoen, paddenstoelen, porchetta, stracchiatella ijstaart met gouden sprinkels en twee speciale wijnen. Daarnaast geeft Jumbo twee tapasschaaltjes cadeau bij aankoop van zes bakjes tapas.

Opbrengst kersttrui voor Make-a-Wish Nederland

Jumbo komt ook weer met de eigen kersttrui. ‘Met de bijgeleverde uitwasbare stift kan iedereen zijn eigen kerstwens ‘Alles wat ik voor Kerst wil is…’ op de trui schrijven. De gehele winst wordt gedoneerd aan de stichting ‘Make-a-Wish Nederland’, die daarmee de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen kan vervullen. En dat past volledig bij de Jumbo kerstgedachte: juist in deze periode goed doen voor een ander.’

Lees ook: AH mikt met kerst op veganist en solist

Reageer op dit artikel