nieuws

3-sterren-dierenvoeding bij AH en Jumbo

Assortiment 2423

3-sterren-dierenvoeding bij AH en Jumbo
Foto: Premium Petfood Brands

HARDERWIJK – Albert Heijn en Jumbo beginnen als eerste supermarkten met de verkoop van dierenvoeding met kippenvlees dat drie sterren heeft volgens het Beter Leven-keurmerk. Het betreft de Rodi Kip Vrije Uitloop-hamburger onder de merknaam Rodi.

Volgens Premium Petfood Brands, dat de inkoop, distributie, logistiek marketing en promotie van Rodi in de Benelux verzorgt, betreft het een primeur. Het nieuwe product ligt vanaf deze week in de schappen bij Albert Heijn en Jumbo. Het kippenvlees is afkomstig van dieren van een langzamer groeiend ras, gehouden in de vrije uitloop en pas op latere leeftijd geslacht.

Eerste stap naar duurzamer assortiment

‘Met deze introductie zet Rodi de eerste stap om het assortiment een duurzamere en verantwoordere richting op te bewegen en daarmee tegelijkertijd de categorie naar een hoger niveau te brengen. Consumenten worden steeds bewuster en hiermee krijgt de huisdiereigenaar ook in het diepvriesvak in de supermarkt de gelegenheid een verantwoorde keuze te maken’,  aldus commercieel directeur Ronald van Sermondt van Premium Petfood Brands.

Lees ook: Meer dieren met Beter Leven keurmerk

Reageer op dit artikel