artikel

Fanta zero peach apricot grote winnaar van ‘Battle of the Flavours’

Assortiment 1226

Fanta zero peach apricot is dé grote winnaar van de Fanta ‘Battle of the Flavours’ campagne. Met meer dan een half miljoen stemmen en een flinke groei van het Fanta Instagram kanaal kan het merk spreken van een zeer geslaagde campagne, waarbij de consument haar stem kon uitbrengen. De winnende Fanta smaak is vanaf week 38 verkrijgbaar in de supermarkt.

Fanta zero peach apricot grote winnaar van ‘Battle of the Flavours’

De influencers Gio en Rutger vertegenwoordigden vanaf mei in diverse battles ieder een andere Fanta smaak, waarbij de consument haar stem zowel online (Instagram) als offline (sampling) kon uitbrengen. Met ruim een half miljoen online stemmen en een explosieve groei van het Fanta Instagram kanaal, kunnen we spreken van een zeer geslaagde campagne.

90.000 samples

Tijdens de campagneperiode zijn ruim 90.000 samples uitgedeeld, waarbij er na het proeven direct gestemd kon worden. Onder het motto ‘make recycling fun’ konden deelnemers stemmen door het lege blikje in de afvalbak van de favoriete smaak te gooien. De winnende Fanta smaak is vanaf week 38 verkrijgbaar in de supermarkt in een 1,5L PET en 0,33L blikje en vervangt de tijdelijke smaak Fanta Strawberry Kiwi zero.

Meer info: ga naar Cocacolavoorondernemers.nl; Fanta.nl; of bel 010-2456900.

Dit artikel is gesponsord door Fanta.

Reageer op dit artikel