Deze kruidnoot wint de Smaakvolste Verkiezing van Nederland

Deze kruidnoot wint de Smaakvolste Verkiezing van Nederland

Vorig jaar zomer lanceerde fabrikant Bolletje Nederlands eerste kruidnoten challenge in samenwerking met Q-Music. Luisteraars konden hun idee voor een nieuwe smaak kruidnoot insturen. De winnaar: de Bolletje Red Velvet Kruidnoot. Welke nieuwe smaak wint dit jaar de Smaakvolste Verkiezing van Nederland?

Dit jaar is de Smaakvolste Verkiezing van Nederland opnieuw van start gegaan op Q-music. Radio-dj riep Domien Verschuuren zijn luisteraars op om hun kruidnoten smaakidee in te sturen. Uit de duizenden ingezonden ideeën, is op 17 maart de top drie bekend gemaakt:

  • Banoffee 

De smaak Banoffeee (een combinatie van banaan en toffee) brengt een beetje van de nazomer en een beetje van de herfst samen in één kruidnoot.

  • Oma’s Appeltaart

Nederlanders zijn het laatste jaar veel thuis geweest en wat is er nou huiselijker dan oma’s appeltaart? Uiteraard wel met een beetje van oma’s geheime ingrediënt: liefde.

  • Triple chocolate chip

Hoe meer chocolade, hoe beter. Drie soorten chocolade worden gecombineerd met een kruidnoot.

En de winnaar is...

Oma's appeltaart! Dit smaakidee werd ingestuurd door luisteraar Jeanine. Haar naam zal vermeld worden op de verpakking van de nieuwe kruidnoot. De bakkers van Bolletje zijn de komende maanden druk met de ontwikkeling van de nieuwe smaak. Oma’s appeltaart zal vanaf week 35 in de winkel liggen.

Dit artikel is gesponsord door Bolletje