Juryleden Beste Rayonmanager bekend

Juryleden Beste Rayonmanager bekend

DOETINCHEM - Met de toevoeging van Ellen Roosen en Harry Bijl is de vijfkoppige jury voor Beste Rayonmanager 2018 compleet.

Deze week hebben de laatste twee juryleden hun plek bevestigd. Ellen Roosen, eigenaar van training- en adviesbureau Mpact, vervulde tot 2007 diverse sales- en vertegenwoordigersfuncties. Daarna is ze zich gaan richten op coaching. Het vijfde jurylid, Harry Bijl, is inspirator en innovator bij INretail en auteur van het boek 'Hoera ik heb een winkel'.

Maripaan en Spar University vertegenwoordigd in jury

Eerder was al bekend dat Paul Papo, directeur van de Maripaan Groep, onderdeel is van de jury. In 2002 opende hij de eerste Jumbo van zijn groep in Groningen. In totaal bestaat de franchise-onderneming uit vijftien filialen en een servicekantoor. Ook Erwin Binneveld heeft een plek aan de jurytafel. Hij is franchisenemer en bedacht de Spar University-formule. Als directeur van @DenkDifferent bevindt hij zich veel op universiteitsterrein. Papo, Binneveld, Roosen en Bijl worden ten slotte bijgestaan door de directeur van Jotru Advies, Jos van Reenen. Van Reenen was onder andere field sales manager bij Kraft Heinz en Honig.

Procedure Beste Rayonmanager van het jaar

De prijs voor de Beste Rayonmanager van het jaar is in het leven geroepen door Distrifood als extra onderdeel naast het bredere Field Sales Onderzoek. Voor de benoeming beoordeelt de jury aangeleverde cases van buitendienstverkopers die een unieke samenwerking hebben gerealiseerd met een supermarkt. Deze cases kunnen tot 1 september worden ingestuurd. De jury maakt eind september een short list, waarna de betreffende rayonmanagers uitgenodigd worden voor gesprek. Vervolgens selecteren de juryleden drie finalisten. De finalisten geven een laatste pitch tijdens het Field Sales Event, waarna een winnaar wordt gekozen. Het Field Sales Event vindt op 30 oktober 2018 plaats in Pathé Leidsche Rijn.

Lees ook: Drie nominaties voor Beste Rayonmanager 2017