Forse wateroverlast voor Dirk in Apeldoorn

Forse wateroverlast voor Dirk in Apeldoorn
Screenshot

APELDOORN - Gebroken leidingen zorgden ervoor dat een vestiging van Dirk van den Broek in Apeldoorn gisteravond te maken kreeg met flink wat wateroverlast in de winkel. Vanmorgen opent de winkel echter wel gewoon op de normale tijd.

Dat meldt dagblad De Stentor. Gistermiddag trok rond 16.00 uur een enorme hoosbui over Apeldoorn die voor veel overlast zorgde. Het riool kon de hoeveelheid regen niet aan waardoor onder meer straten, het station en een woning onderliepen. Ook in de Dirk-vestiging aan de Linie kwam de vloer onder water te staan. In dit geval door gebroken leidingen, waardoor het water door het plafond naar beneden kwam. Het is niet helemaal duidelijk of er een rechtstreeks verband is met de regen. Tegenover De Stentor stelde een medewerker dat de opruimwerkzaamheden zo goed als afgerond waren, waardoor de winkel vanmorgen vermoedelijk op de normale tijd kan openen.

Filmpje veelbekeken op internet

Een filmpje van de wateroverlast in de Apeldoornse supermarkt trok volop aandacht op het platform Dumpert.nl. Op dinsdagochtend rond acht uur was het filmpje waarin een camera in een halve minuut een rondje door de supermarkt maakt al bijna 150.000 keer bekeken. Ook leverde het 166 reacties op. Van sympathieke reacties tot pogingen tot humor als 'Dirk van den Zwembroek', 'snel de vriezers opengooien en we kunnen schaatsend boodschappen doen' en 'watermeloen in de aanbieding'.

Lees ook: Opnieuw wateroverlast bij Jumbo Nieuwkoop

Joep Meijsen

Joep Meijsen

Portal manager

Joep Meijsen is als portal manager verantwoordelijk voor Distrifood.nl. Als verslaggever maakt hij interviews, reportages en nieuwsberichten en schrijft hij commentaren en analyses.