nieuws

Albert Heijn verkoopt FIFA-game

Formules 4524

ZAANDAM – Albert Heijn is vandaag begonnen met de onlineverkoop van een nieuwe game uit de FIFA-serie.

Albert Heijn verkoopt FIFA-game

De EA Sports FIFA 19 Champions Edition voor Playstation 4 is nu te bestellen op ah.nl/fifa19. Vanaf 28 september is de standaard-editie van het spel ook verkrijgbaar bij meer dan 650 Albert Heijn-winkels. De verkoop van FIFA 19 in de winkels van Albert Heijn is de eerste stap in een samenwerking tussen de supermarktketen en de Amerikaanse computerspelontwikkelaar EA Sports.

Verdere samenwerking

Marit van Egmond, commercieel directeur Albert Heijn: ‘Naast de dagelijkse boodschappen willen we onze klanten verrassen met andere producten en diensten zoals schoolspullen, tickets voor dagjes uit en nu ook games. We vinden het daarom fantastisch dat we FIFA 19 als enige supermarkt kunnen aanbieden en kijken uit naar de verdere samenwerking.’ Dirk Scholing, countrymanager Benelux bij Electronic Arts: ‘Wij zijn bij EA altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten toegankelijk te maken. Naast het aanbieden van de producten in de winkels, heeft Albert Heijn een sterk onlineplatform dat perfect aansluit op onze strategie voor de toekomst. Dit is een goede start van een mooie samenwerking tussen Albert Heijn en Electronic Arts.’

Cruijff en Seedorf

De game wordt dinsdag 25 september bij klanten thuisbezorgd. Dat is drie dagen eerder dan de officiële releasedatum van de standaardeditie. Bij Albert Heijn maakt een aantal klanten kans om als eerste van Nederland het spel op 25 september om 00.01 uur thuis te ontvangen. EA Sports FIFA 19 wordt op 28 september officieel gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game bevat voor het eerst in de historie de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Ook zijn er nieuwe iconische voetbalsterren toegevoegd aan de game, onder wie Johan Cruijff en Clarence Seedorf.

Zie ook: Albert Heijn herhaalt verkoop schoolspullen

Reageer op dit artikel