Hoogvliet opent zeventigste supermarkt

Hoogvliet opent zeventigste supermarkt
Foto: Hoogvliet

ALPHEN AAN DEN RIJN - Hoogvliet opent op 17 april een nieuwe supermarkt aan de Kerkvaart in Mijdrecht. Het is de zeventigste supermarkt van de formule.

De nieuwe supermarkt heeft een oppervlakte van 1400 m2. De supermarktketen had reeds in 2005 plannen voor het openen van een winkel in Mijdrecht. Naast het bekende supermarktassortiment is er in de Hoogvliet straks ook plaats voor gemaksproducten. Zo zijn er verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gegrilde kip, snacks, spareribs en gekoelde dranken te koop.

Handscanners en zonnepanelen

Klanten van Hoogvliet kunnen in de nieuwe winkel ook gebruik maken van handscanners. Buiten de winkel is een ruime parkeerplaats met plaats voor 80 auto's en een fietsenstalling met 6 oplaadpunten voor elektrische fietsen. Ook is er plaats voor duurzaamheid. 'Op het dak van de supermarkt wekken 566 zonnepanelen energie op. Het verkleinen van de klimaatimpact is een belangrijk onderdeel van de mvo-strategie van Hoogvliet', zegt de formule in een persbericht. In de winkel is ook een aantal vitrinekasten te vinden met daarin enkele archeologische vondsten die eerder op het bouwterrein  zijn aangetroffen.

Openingsaanbiedingen en een gratis pannenkoek

Vanwege de opening van de zeventigste winkel zijn er van 17 t/m 23 april verschillende openingsaanbiedingen. Klanten ontvangen bij besteding vanaf €50 aan boodschappen €10 korting. Tevens worden op de openingsdag klanten die €15 of meer besteden getrakteerd op chocoladecake en kunnen klanten van 12.00 tot 17.00 uur een gratis pannenkoek met het Hoogvliet-logo nuttigen.

Provincierapport