nieuws

Henk Kessen vertrekt bij Hoogvliet

Branche & Bedrijf 6947

Henk Kessen vertrekt bij Hoogvliet
Henk Kessen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Commercieel directeur Henk Kessen vertrekt medio juni bij Hoogvliet. Hij wordt opgevolgd door Rutger van den Bout.

Volgens Hoogvliet heeft Kessen er drie succesvolle jaren als commercieel directeur opzitten bij het bedrijf. Hij was er verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de formule, het commerciële beleid en de organisatie. Zijn vertrek is volgens afspraak. Tot medio juni zal Kessen zorgdragen voor een goede overdracht naar zijn opvolger Van den Bout, die al sinds 1990 in dienst is bij Hoogvliet in diverse rollen binnen commercie en operatie.

Kessen: ‘Hoogvliet klaar voor de toekomst’

Algemeen directeur Siep de Haan bedankt Henk Kessen voor ‘zijn stimulerende en inspirerende rol in de afgelopen jaren, waarmee hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de formule Helemaal Hoogvliet’. Kessen zelf: Hoogvliet is een prachtig familiebedrijf, met betrokken medewerkers en met de aanstaande realisatie van het nieuwe service- en distributiecentrum klaar voor de toekomst. Het was een groot genoegen mijn steentje hieraan bij te dragen. Na 30 jaar op directieniveau in supermarktlandschap neem ik afscheid, en kijk ik of er nog wat moois op mijn pad komt.’ Kessen was in het verleden onder meer werkzaam bij Deen en Dekamarkt.

Ook andere nieuwe directieleden

Hoogvliet completeert haar directieteam verder met de aanstelling per 15 mei 2019 van Tom de Bruijn als directeur operations en Sebastiaan van Duijn en Petra van der Vlist als respectievelijk adjunct-directeur marketing & e-commerce en adjunct-directeur HR. De twee laatstgenoemden zijn reeds werkzaam bij Hoogvliet. Tom de Bruijn is afkomstig van Aldi, waar hij de laatste negen jaar directeur van de vestiging Culemborg was. Met de completering van haar directie is Hoogvliet naar eigen zeggen toegerust om de toekomstige ontwikkelingen van de onderneming te faciliteren.

Reageer op dit artikel