Distrifood
Distrifood
De Jong stapt over van AH naar Intergamma

De Jong stapt over van AH naar Intergamma

ZAANDAM - Sebastiaan de Jong treedt in oktober aan als chief commercial officer bij bouwmarktbedrijf Intergamma. De Jong is op dit moment vicepresident store operations bij Albert Heijn.

De Jong stapt over van AH naar Intergamma
Foto: ANP

Intergamma is het bedrijf achter de formules Gamma en Karwei. De Jong wordt binnen Gamma verantwoordelijk verantwoordelijk voor de aansturing van Gamma in zowel Nederland als België, Karwei en voor de afdelingen category management, marketing & communicatie, inkoop en e-commerce. Het betreft een uitbreiding van het directieteam bij Intergamma. Volgens de onderneming is dit noodzakelijk vanwege de herpositionering van de bouwmarktketens de komende jaren en de groei van de omnichannelactiviteiten van het concern.

Begonnen als management trainee

De Jong kwam in 1998 als management trainee binnen bij Ahold en vervulde daar de afgelopen twintig jaar een reeks aan functies. Zo was hij actief als trade manager, in verschillende inkoopfuncties en program director bij Albert Heijn. Ook was hij enige tijd actief bij Ahold in Tsjechië. De afgelopen twee jaar was hij eerst bij Ahold Nederland actief als senior vice president met sourcing integration in zijn portefeuille en sinds januari 2017 als vice president voor store operations.

Zie ook: Hoogvliet heeft nieuwe financiële topman