nieuws

Hoogvliet heeft nieuwe financiële topman

Branche & Bedrijf 1646

Hoogvliet heeft nieuwe financiële topman

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet stelt Luuc Turkstra aan als nieuwe financiële topman. Hij neemt het stokje over van Frans Schijf. Turkstra was al sinds begin 2015 in dienst bij Hoogvliet als beoogd opvolger van Schijf. 

Voor zijn functie als manager financiën bij Hoogvliet, deed Turkstra al ruim twintig jaar ervaring op in financiële functies in binnen- en buitenland. Zo werkte hij onder meer twaalf jaar bij KLM in Nederland, Frankrijk en Hongarije. Verder is de bedrijfseconoom financieel manager geweest in de detailhandel en werkte hij vijf jaar bij de omni-channel winkelketen van ANWB.

Frans Schijf blijft na deze functiewisseling in dienst bij Hoogvliet als adviseur financiële zaken. Schijf trad er in 1998 in dienst en was sinds het najaar van 2002 de CFO van de supermarktketen. Hij wordt door Hoogvliet gewaardeerd voor zijn bijdrage aan de groei van 28 filialen in 1998 naar 68 filialen nu.

Zie ook: Hoogvliet: acht nieuwe supers in pijplijn

Reageer op dit artikel