Alles over Van vakkenvuller tot...

Peter Versantvoort. Foto: Bert Jansen

'Ik ben gegrepen door de wereld van de supermarkt'

ZEIST - Ze begonnen op jonge leeftijd als vakkenvuller of caissière en klommen vervolgens op binnen de foodbranche. Wat leerden zij in de top van die branche? En hoe begon het allemaal? In de rubriek Van vakkenvuller tot… vertellen ze erover. Foodmagazine spreekt Peter Versantvoort, sales & operations manager bij Jumbo.

'Ik ben wel écht een Plus-meisje'

'Ik ben wel écht een Plus-meisje'

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Foodmagazine spreekt met Marleen van der Heijden, processpecialist goederen bij Plus.

Foto: Bert Jansen

'Super maakt vak aantrekkelijk voor bijbaner'

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Foodmagazine spreekt met Alex Carol, algemeen directeur van de Heerschap Groep.

Harry Sulmann duikt voor de rubriek Van Vakkenvuller tot... weer even in de rol van vulploegmedewerker. Foto: Bert Jansen

Harry Sulmann in Van vakkenvuller tot

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek <a href="https://www.distrifood.nl/home/onderwerp/van-vakkenvuller-tot">Van vakkenvuller tot...</a> vertellen ze erover. Deze editie spreekt Foodmagazine met Harry Sulmann, oud-directeur Nettorama.

Ruben Ebbeling in Vakkenvuller tot. Foto: Diederik van der Laan

Ruben Ebbeling in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Foodmagazine spreekt met Ruben Ebbeling, operationeel manager bij Vomar.

Nicole Wolters kruipt weer even in de rol van caissière. Foto: JTD Producties

Nicole Wolters in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Foodmagazine spreekt met Nicole Wolters, manager sales & operations bij Jumbo.

Coop-ondernemer Lennart van den Houten in Van vakkenvuller tot. Foto: Peter Roek

Lennart van den Houten in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek <a href="https://www.distrifood.nl/home/onderwerp/van-vakkenvuller-tot">Van vakkenvuller tot...</a> vertellen ze erover. Deze maand spreekt Foodmagazine met Coop-ondernemer Lennart van den Houten.

Foto: Roel Dijkstra

Mitra-man Raymond Zonneveld in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek <a href="https://www.distrifood.nl/home/onderwerp/van-vakkenvuller-tot">Van vakkenvuller tot...</a> vertellen ze erover. Deze editie spreekt Foodmagazine met Mitra-ondernemer Raymond Zonneveld.

Dico Bogerd. Foto: Ton Kastermans

Dico Bogerd in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Deze editie spreekt Foodmagazine met Dico Bogerd, advocaat bij BVD Advocaten.

Daniëlle Tijhuis. Foto: Foto Hissink

Plus-ondernemer Daniëlle Tijhuis in Van vakkenvuller tot...

Ze hebben nu een goede functie in de foodbranche, maar begonnen als vakkenvuller of caissière. Wat leerde de top van de branche van hun eerste kennismaking met foodretail? In de rubriek Van vakkenvuller tot... vertellen ze erover. Deze maand Daniëlle Tijhuis, eigenaar van de gelijknamige Plus in Weerselo.