Roland Tabor
Saneren met de botte bijl
In Foodmagazine las Roland Tabor de oproep van <a...

De groeiende kloof in onlinefood
Ondanks alle perikelen die het covid-19-virus veroorzaakt in de operatie en voor het personeel, wordt 2020 een heerlijk jaar voor de supermarktomzet....

De grote voorsprong van AH op betaalgemak
Deze zomer bracht ik door in Frankrijk. Zoals gebruikelijk heb ik een paar dagen nodig om te wennen aan de lange en traag doorlopende rijen bij de...

Ton, er komen nog veel andere goede locaties beschikbaar
Het zijn verwarrende tijden. In Europa lijkt de coronacrisis redelijk onder controle en is het leven enigszins genormaliseerd. Sterftecijfers zijn...

2020 is nog lang niet rustig
We zijn nu ruim drie maanden verder in de coronapandemie en pakken steeds meer ons oude leven op. De horeca is voorzichtig opengegaan en om ons heen...

De app die de horeca redt
Nu de eerste (?) coronavirusgolf over zijn hoogtepunt heen is, wordt de aandacht verlegd naar de mogelijk langdurige gevolgen van de...

Wc-rollen en existentiële angst
Het had de week van de introductie van Amazon in ons land moeten worden. Maar het werd de week met historische verliezen op de beurs en een...