Alles over Goede doelen

Jan Linders-fonds haalt €142.923 op

Jan Linders-fonds haalt €142.923 op

NIEUW-BERGEN - Het Jan Linders-fonds heeft in 2023 in samenwerking met de lokale goede doelen €142.923 opgehaald. Vanaf medio 2024 gaat het fonds er...

Foto: iStock

Lidl start kerstactie in strijd tegen kinderarmoede

HUIZEN - Lidl biedt klanten dit jaar opnieuw de mogelijkheid om een ontbijtje te schenken aan kinderen uit arme gezinnen.

Foto Plus

Plus lanceert samenwerking met Stichting Thuisgekookt

UTRECHT - Plus en Stichting Thuisgekookt slaan de handen ineen om goed eten toegankelijk te maken voor de hele buurt. Ze lanceren hiertoe een...

De deelnemersgroep. Foto: Jumbo Carl van Dam

Jumbo- en AH-ondernemers fietsen door Oeganda voor goed doel

HILVERSUM - 18 ondernemers uit de levensmiddelenbranche, onder wie een Jumbo-ondernemer en een AH'er, stappen in Oeganda op de fiets om geld in te...

Foto Peter Roek.

Albert Heijn doneert aan slachtoffers aardbeving Marokko

ZAANDAM - Albert Heijn maakt een financiële bijdrage over naar het Rode Kruis om de slachtoffers van de aardbeving in Marokko te helpen.

Tomra heeft een nieuwe Doneren via statiegeldautomaat Foto: Koos Groenewold

Jumbo doneert voor Marokko en roept klanten op hetzelfde te doen

VEGEL - Jumbo komt in actie voor de aardbevingsslachtoffers in Marokko en maakt het klanten makkelijk om ook te doneren.

In de vestiging van de Voedselbank in Sneek overhandigt Richard Poiesz (commercieel manager Poiesz) de cheque uit aan Liliane van Heteren (Fondsenwerving Voedselbanken Nederland). Foto: Poiesz.

Poiesz doneert bijna €69.000 aan de Voedselbanken in het noorden

SNEEK - Poiesz Supermarkten doneert samen met zijn klanten en met leveranciers bijna €69.000 aan de Voedselbanken in het noorden.

Oma’s Indiase Curry.

Oma's Soep kant-en-klaar maaltijden op nummer 8 in Intro Top 20

Tussen de grote merken is Oma's soep kant-en-klaar maaltijden een opvallende nummer 8 in de Intro Top 20 van 2022. 'We hebben een groot vertrouwen in...

Titus Vogt. Foto:Distrifood

Uniek horloge levert Jumbo Vogt €16.050 op voor Alzheimer

DOKKUM - De veiling van een opmerkelijk horloge levert alzheimerstichting 'Ik ben Wil' van Jumbo-ondernemer Titus Vogt meer dan €16.000 op.

Plus-ondernemer Lohmans en Jumbo-man Ingels doneren gezamenlijk aan de KNRM. Foto: Facebook

Plus-man Lohman doneert 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo

BRESKENS - Plus-ondernemer Ronald Lohman in Breskens doneert 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo Ingels in Breskens aan een goed doel.