nieuws

Jumbo Foodmarkt open in Leidschendam

Formules 11803

Jumbo Foodmarkt open in Leidschendam
Foto: Distrifood

LEIDSCHENDAM – Jumbo heeft in de Mall of the Netherlands de zevende vestiging van zijn Foodmarkt-formule geopend. Voor het eerst zit Jumbo Foodmarkt op een locatie waar ook AH XL aanwezig is.

Mall of the Netherlands is het grootste winkelcentrum van Nederland met zo’n 230 verschillende winkels. Tussen de AH XL en de Jumbo Foodmarkt in is daarnaast ook nog de innovatieve versmarkt Fresh! te vinden.

Stroopwafels dippen in chocolade

Jumbo toont in de nieuwste Foodmarkt, met een oppervlak van ruim 3600 vierkante meter, een handjevol nieuwe elementen, waaronder een speciaal schap met kleinere groenten speciaal voor tweepersoonshuishoudens. Daarnaast is er voor het eerst een nieuw schepmeubel volgens het kies en mix-concept te zien met olijven en aanverwante producten. Jumbo dipt ook voor het eerst live verse stroopwafels in chocolade.

Dertien nieuwe winkels open in Leidschendam

Jumbo was niet de enige winkelketen die de deuren opende in de Mall of The Netherlands in Leidschendam. In totaal gingen er dertien winkels open. Naast de Foodmarkt ook vestigingen van Nolten, Etos, Kruidvat, Holland & Barrett, Action, Intertoys, Tunderman, vanHaren, Heren van Beest, Hans Anders, Douglas en Jeans Centre.

Drie parkeerdekken bovenop Foodmarkt

Bovenop de Foodmarkt kunnen klanten op drie parkeerdekken parkeren.

 

Foto's

Reageer op dit artikel