fotoreportage

Fotorepo: AH to go verkoopt friet langs snelweg

Formules 3328

Fotorepo: AH to go verkoopt friet langs snelweg

UGCHELEN – AH to go is begonnen met de verkoop van vers bereide friet. De snack is te krijgen in de vestiging langs de A1 bij Ugchelen.

De nieuwe AH to go werd dinsdag geopend in het BP-tankstation langs de A1. Het is de zevende winkel van de gemaksketen van Albert Heijn bij een locatie van het olieconcern. Een portie friet kost bij de AH to go €2,25. Mayonaise, ketchup en curry worden toegevoegd voor €0,35. Voor satésaus, een patatje oorlog of speciaal is de klant €0,55 cent extra kwijt.

Snacks op bakplaten

In de eerste AH To Go-vestiging bij een BP-tankstation, die september 2016 werd geopend langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel, werden broodjes hamburger verkocht. Die broodjes werden echter in ovens bereid, uit het zicht van de klant. In Ugchelen maakt AH to go gebruik van bakplaten, waardoor de klant ziet hoe de snacks worden bereid.

Hotdog, beenham en gehaktballen

De gemaksformule heeft naast friet nog meer producten toegevoegd aan het snackassortiment. Dat bestaat nu onder meer uit een hotdog (€2,25), warme beenham (€4,25) en verschillende varianten gehaktbal, waaronder de gehaktbal deluxe met bacon (incl. mayonaise, ketchup, ui, tomaat en sla, prijs €5,50).

Nieuwe vestigingen

Binnenkort volgt een achtste vestiging van AH to go bij een BP-tankstation. Naast Nieuwerkerk aan den IJssel en Ugchelen zijn er ook AH to go’s bij pompshops in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer.

Zie ook: AH to go gaat hamburgers bakken

Zaterdag meer over AH to go in de papieren editie van Distrifood

Foto's

Reageer op dit artikel