fotoreportage

Foto’s en video: Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn

Formules 9044

Foto’s en video: Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Foto: Herbert Wiggerman

UTRECHT – Jumbo opende woensdag de eerste Foodmarkt sinds de overname van La Place. Het levert een winkel op waarin Jumbo de volgende stap zet rond de integratie van supermarkt en horeca. Distrifood heeft een video van het nieuwe concept, de plattegrond en volop foto’s.

De 3500 vierkante meter grote Foodmarkt in het nieuwe stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht ligt vlak achter winkelcentrum The Wall. De vierde Foodmarkt van Jumbo is een doorontwikkeling van het concept zoals dat eerder al in Breda, Amsterdam en Veghel te zien was. Voornaamste verandering is de integratie van horecazus La Place binnen Foodmarkt, zoals dat eerder ook al gebeurde bij de gemakswinkels van Jumbo. Daarnaast is er de grootste agf-afdeling van Nederland en nog een aantal andere blikvangers. Zaterdag in Distrifood natuurlijk volop aandacht voor deze nieuwste Jumbo Foodmarkt, maar de video en foto’s  hieronder geven al een goed beeld van de winkel.

Plattegrond van de winkel:

Foto's

Reageer op dit artikel