nieuws

AH IJsselstein gaat woensdag weer open

Branche & Bedrijf 747

IJSSELSTEIN – De Albert Heijn in het centrum van IJsselstein blijft ook vandaag nog gesloten. Naar verwachting kan de winkel woensdag de deuren weer openen.

AH IJsselstein gaat woensdag weer open
Foto: ANP

Dat meldt AD/Utrechts Nieuwsblad vanmorgen. Zaterdag vloog een vrachtwagen met voorraad bij het inparkeren bij de winkel in brand. In eerste instantie werd gemeld dat het een truck was met fruit aan boord, maar inmiddels is duidelijk dat het een algemene bevoorrading betrof. Als gevolg van de brand moest niet alleen de supermarkt worden ontruimd, maar ook de nabijgelegen woningen, een theater en het gemeentehuis van IJsselstein. Een schoonmaakploeg gaat de winkel weer bedrijfsklaar maken, waarna nieuwe voorraad wordt aangevoerd.

Kortsluiting mogelijk oorzaak brand

Directeur Chris Beezemer van transporteur Post-Kogeko vermoedt dat kortsluiting de oorzaak was van de brand. ‘De chauffeur is erg geschrokken. We geven hem nazorg en ik verwacht dat het goed gaat komen. Hij heeft geprobeerd te blussen, maar er was geen houden meer aan.’ Hij stelt een situatie als deze nog nooit mee te hebben gemaakt. ‘Gelukkig zijn er geen gewonden’, zegt hij in de krant. Vandaag doet een expert onderzoek naar de oorzaken van de brand.

Reageer op dit artikel