artikel

Profiel: nieuwe AH-topvrouw nuchtere doener

Branche & Bedrijf Voor abonnees 8832

Profiel: nieuwe AH-topvrouw nuchtere doener
Marit van Egmond, directeur merchandising en sourcing van AH, nam de award voor hoogst genoteeerde supermarkt in de Sustainable Brand Index in ontvangst. Foto; Sustainable Brand Index

ZAANDAM – Met Marit van Egmond krijgt AH een nuchtere doener aan het roer. Haar belangrijkste uitdaging: het verhaal van het nieuwe AH goed neerzetten bij klanten, franchisenemers, werknemers en toeleveranciers.

‘Suiker in hamburgers? Als kleindochter van een slager stond ik versteld.’ Het is een uitspraak die Marit van Egmond, de nieuwe ceo van Albert Heijn, karakteriseert. Van Egmond is wars van poeha en met enige regelmaat benadrukt zij haar nuchtere Brabantse achtergrond. Ze is …