Wheel Dag 2: Unilever wint Wheel met Ola Magnum Double Gold-range

Wheel Dag 2: Unilever wint Wheel met Ola Magnum Double Gold-range
Foto: Distrifood

ROTTERDAM - Ola Magnum Double Gold-range is de grote winnaar van dit jaar in de categorie Diepvries - IJs. De feestbus van de Distrifood Wheel of Retail reed naar het hoofdkantoor om de prijs te overhandigen.

Unilever is dominant in de ijs met sterke merken als Ben & Jerry's en Magnum. Het concern blijft toch vernieuwen en slaat dit jaar weer toe door een prijs te pakken.

Luxe ijs

Magnum Double Gold Caramel Billionaire is de nieuwste innovatie van Magnum - en het meest luxe Double-ijsje dat het merk heeft gemaakt. Magnum Double Gold Caramel Billionaire is een ijsje met swirls van biscuitsmaak en pecansmaak, omhuld door een laag gezouten karamelsaus en Golden Caramel-chocolade met biscuitstukjes. Magnum Double Gold Caramel Billionaire is in de supermarkt verkrijgbaar in twee formaten multipacks, regulier en mini's, en in een pintformaat.

Wheel of Retail Foto: Michel Zoeter
Wheel of Retail Foto: Michel Zoeter

Het juryoordeel

De jury heeft respect voor de innovatiekracht van Unilever door telkens nieuwe smaken op het Magnum-platform te lanceren. Het product komt daardoor steeds bovendrijven als het gaat om innovaties die sterk presteren in omzet en omloopsnelheid.

Sanne Veldhoven

Sanne Veldhoven

Redacteur