Wheel Dag 1: Mondelez pakt met Favourites de Wheel in chocolade

Wheel Dag 1: Mondelez pakt met Favourites de Wheel in chocolade
Mondelez heeft het Wheel of Retail categorie Zoetwaren en Snacks - chocolade gewonnen met Favourites, een combiverpakking met sterke merken als Oreo, Milka en Toblerone. Foto: Distrifood.

BREDA - In de Wheel of Retail-categorie Zoetwaren en snacks - Chocolade gaat Mondelez er vandoor met de titel met Favourites, een combiverpakking met sterke merken als Oreo, Milka en Toblerone.

Mondelez valt met de Favourites-editie, een doosje met 18 stuks, goed in de smaak. Daarmee mag de multinational de winnaar van de categorie Zoetwaren en snacks - Chocolade noemen.

Verzamelverpakking

Favourites is een verzameling van een aantal populaire producten van Mondelez. Daim, Milka Oreo melk en wit, Côte d'Or, Toblerone en Milka Toffee Wholenut zitten samen in de verzamelverpakking. Zo is met één aankoop een assortiment aan chocolade in huis te halen.

Foto: Distrifood
Foto: Distrifood

Het juryoordeel

De jury vindt het een goed concept omdat het 'variatie' koppelt aan 'omloopsnelheid', dankzij de combinatie van sterk verkopende Mondelez-merken als Milka, Oreo en Toblerone in één verpakking.

Sanne Veldhoven

Sanne Veldhoven

Redacteur