Picnic breidt uit naar Deventer

DEVENTER - Picnic gaat vanaf eind mei in Deventer bezorgen. Later dit jaar wil de websuper verder in Overijssel uitbreiden. 45.000 huishoudens kunnen binnenkort bij Picnic bestellen in Deventer.
Delen:

De uitbreiding naar Deventer is bedoeld als startpunt van Picnics uitbreiding naar het Oosten en Noorden, volgens Michel Muller, medeoprichter van Picnic. Hij zegt: ‘Vorig jaar hebben we grote stappen gezet in het zuiden van Nederland, vooral in Noord-Brabant. Dit jaar willen we richting het oosten en noorden uitbreiden en Deventer is hiervoor het perfecte startpunt.’ De uitbreiding naar Deventer is tevens onderdeel van de websupers landelijke uitrol. Op dit moment bezorgt Picnic in Amsterdam, Rotterdam, Ede, Veenendaal, Venlo en bijna 70 andere Nederlandse steden, volgens het Algemeen Dagblad. In juni gaat de online supermarkt ook in Apeldoorn bezorgen, volgens Picnic.

Picnic gaat in Deventer van start met vijf elektrische bezorgwagentjes en 15 bezorgers. Eind 2019 moet dit aantal verdrievoudigd zijn volgens Picnics plannen (15 karretjes en 50 bezorgers).

Picnics streekproducten ook in Deventer verkrijgbaar

Picnic biedt naast reguliere producten ook streekproducten. Hiervoor streven ze naar samenwerking met lokale ondernemers. In Deventer is dit niet anders, volgens Muller. Als het aan hem ligt wordt ook de Deventer koek verbrijgbaar. ‘We zijn op dit moment hard op zoek naar een ambachtelijke bakker.’

Picnic wachtlijst

Er komt een ‘Picnic wachtlijst’ voor inwoners van Deventer. Ze kunnen zich nu al aanmelden en komen dan op de wachtlijst. Ze worden vervolgens gefaseerd toegelaten als klanten van Picnic.