Verkoop Heineken naar centrum Leiden

ZOETERWOUDE - Heineken Nederland Commercie verhuist in het eerste kwartaal van 2020 naar het centrum van Leiden. Het nieuwe kantoor komt in een pand vlak naast Leiden Centraal station.
Delen:
Foto: ANP

Daarmee verlaat het verkoopbureau het brouwerijterrein. Het nieuwe kantoor komt in een pand dat nog niet af is met de naam ‘Lorentz’. Het kantoor zal 400 medewerkers huisvesten. De organisatie zegt deze stap te zetten om ‘dichterbij de consument en klant te werken’ en beter bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. ‘Zo zitten we in een zeer levendig deel van de stad te midden van onze consumenten en klanten. Daarnaast voldoet het pand dankzij deze locatie direct aan één van onze andere belangrijkste eisen: om goed bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. Met 80.000 reizigers per dag is Leiden Centraal een belangrijk knooppunt in het midden van het land’, zegt algemeen directeur Pascal Gilet.

Heineken Nederland supply blijft in Zoeterwoude

Heineken Nederland Supply blijft in Zoeterwoude, naast de grootste brouwerij van het bedrijf, maar komt wel in een nieuw pand. Heineken wil ook een Brewpub op de nieuwe locatie. Deze is zowel voor consumenten, als voor het testen van ‘nieuwe innovaties’.