nieuws

Deen roept soepballetjes terug

Vers 601

Deen roept soepballetjes terug

HOORN – Deen Supermarkten roept soepballetjes en een soeppakket terug vanwege een besmetting met salmonella.

Deen houdt de recall nadat bij een routinecontrole bleek dat de rundersoepballetjes en het soeppakket mogelijk de salmonellabacterie bevatten, meldt de NNVWA. De supermarktketen adviseert klanten de producten niet te eten. ‘Consumptie van deze producten kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen’, aldus Deen op zijn website.

Terugbrengen naar Deen

De recall betreft de Deen rundersoepballetjes 190 gram (streepjescode beginnend met 227334) en het Deen soeppakket van circa 400 gram (streepjescode beginnend met 227309) beide met houdbaarheidsdatum 14 november. ‘Heeft u dit product met vermelde houdbaarheidsdatum in huis, dan adviseren wij u bovengenoemd product niet te consumeren. U kunt het product terug brengen naar de winkel, u krijgt dan het aankoopbedrag terug’, aldus de keten.

Reageer op dit artikel