nieuws

Bio bij Jumbo soms goedkoper dan regulier

Vers 2670

Bio bij Jumbo  soms goedkoper dan regulier

VEGHEL – Jumbo heeft 40 biologische versproducten in de seizoensaanbieding. Ze worden met 25 procent korting verkocht en zijn soms zelfs goedkoper dan de reguliere variant. 

Het betreft 20 verschillende soorten agf en 20 verschillende vleesproducten. Door de korting liggen de prijzen bijna op de gangbare prijs of in sommige gevallen zelfs onder die van de niet-biologische  variant, meldt vakblad  Groenten & Fruit. De seizoensaanbieding loopt van 9 oktober tot en met 5 november.

Biologische groenten

Zo kosten biologische puntpaprika’s per twee nu €1,94 tegen €1,98 voor de niet biologische variant, blijkt op de pagina met seizoensaanbiedingen. En een bio-komkommer is met €0,74 maar net hoger  geprijsd dan de niet-biologische variant die €0,69 kost. Bij fruit zorgt de 25 procent korting er niet voor dat de prijzen onder die van gangbare producten komen.

Biologisch vlees

Ook in het schap met vlees kruipen de prijzen van sommige producten naar elkaar toe door de korting.  Zo kost 300 gram biologisch rundergehakt nu €2,46 in plaats van €3,29 regulier. Daarmee is het maar net duurder dan regulier rundergehakt dat per 300 gram €2,25 kost.  Het bbetreft i totaal ook 20 producten, waaronder biologische hamburgers en biefstuk. Van de 20 producten is er een product een vleesvervanger. Biologische tofu kost omgerekend €2,92 per kilo tegen  €2,94 voor de reguliere variant van de vleesvervanger.

 

Reageer op dit artikel