nieuws

AH haalt Streeckgenoten-gehaktbal terug

Vers 1574

AH haalt Streeckgenoten-gehaktbal terug
Foto: Shutterstock

NUTH – Albert Heijn heeft de gehaktbal van Streeckgenoten uit de winkels gehaald. In het product zitten gluten, maar dat staat niet op het etiket vermeld

Het gaat om de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 06-10-2019, zo meldt de marktleider. Mensen met glutenintolerantie krijgen het advies de gehaktbal niet te eten. Ze kunnen een foto van de verpakking of van de aankoopbon mailen naar Streeckgenoten en krijgen dan hun geld terug. Consumenten die geen glutenintoleratie hebben, kunnen de gehaktbal gewoon eten.

Eerdere recalls voor AH deze maand

Het is niet de eerste recall voor Albert Heijn deze maand werd er al een AH-linzenburger teruggehaald, niet veel later de maaltijdsalade Tonijn en enkele dagen daarna de AH Lunchsalade Tonijn. De laatste twee recalls hadden van doen met een mogelijke listeria-besmetting.

Reageer op dit artikel