nieuws

AH haalt partij leverworstplakjes terug

Vers 936

ZAANDAM – Albert Heijn haalt een partij voorverpakte gesneden leverworst terug. Het gaat om de bakjes Tapas Leverworst met een uiterste houdbaarheidsdatum van 2 september 2019.

AH haalt partij leverworstplakjes terug
Foto: AH

Volgens AH en voedselwaakhond NVWA is er een kans dat de leverworstplakjes zijn besmet met de listeriabacterie. Klanten worden opgeroepen het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Daar volgt restitutie van het aankoopbedrag.

Eerdere recalls deze maand

Het is de tweede recall deze maand met zorgen rond besmetting met listeria. Vorige week maakte Deen bekend om deze reden een reeks rundvleesproducten terug te halen. Ook was er een terugroepactie van roquefort-kazen bij Jumbo. Die had te maken met mogelijke besmetting met salmonella.

Reageer op dit artikel