nieuws

Jumbo’s Indonesische Rijsttafel teruggeroepen

Vers 1537

Jumbo’s Indonesische Rijsttafel teruggeroepen

VEGHEL – Jumbo haalt per direct zijn Foodmarkt Indonesische Rijsttafel uit de schappen.

Door een productiefout is er een grondstof met melkeiwit gebruikt, terwijl dit niet op de ingrediëntenlijst staat. Het consumeren van het product kan gevaarlijk zijn voor mensen met een melkallergie, meldt de keten. Mensen die geen melkallergie hebben, kunnen de rijsttafel gewoon eten.

Jumbo Foodmarkt Indonesische Rijsstafel

Jumbo vraagt klanten om de Jumbo Foodmarkt Indonesische Rijsttafel met EAN 8718452299515 en houdbaarheidsdatum tot en met 9 april 2019 terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen het geld terug.

Drukke week voor NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), die alle veiligheidswaarschuwingen van bedrijven publiceert, heeft een drukke week. Verschillende ketens, waaronder Emté en Lidl, hebben deze week Tum Tums teruggeroepen en ook gebraden gehaktballen en een Hoogvliet-maaltijd met een gehaktbal liggen door een recall niet meer in de winkels.

Reageer op dit artikel