nieuws

Plus: nieuwe maaltijden en HelloFresh-boxen

Vers 5535

Plus: nieuwe maaltijden en HelloFresh-boxen

UTRECHT – Plus lanceert vandaag nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden, agf-maaltijd- en soeppakketten en HelloFresh-maaltijdboxen.

Zo introduceert de formule acht nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden. Volgens de supermarktketen gaat het om vier ‘klassiekers’ en vier wisselende seizoensmaaltijden. Deze bevatten duurzame ingrediënten en minimaal 150 gram groente per maaltijd.

Risotto, paddenstoelen en erwtjes

Zo lanceert Plus onder meer risotto met paddenstoelen en erwtjes, nasi goreng met kipsaté en pittige boontjes of lasagne bolognese. Ook aan de verpakking is gewerkt: het bakje is gemaakt van 90 procent gerecycled karton en een dun laagje plastic folie. Beide onderdelen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden, zodat ze gerecycled kunnen worden. De maaltijden zijn €5 per stuk en twee voor €7,50. De maaltijden zijn in alle 260 Plus-supermarkten verkrijgbaar. De landelijke verkrijgbaarheid van deze kant-en-klaarmaaltijden is volgens Plus een gevolg van het succes in de Makerij.

Agf-pakketten

In alle supermarkten zijn er daarnaast verschillende agf-maaltijd- en soeppakketten verkrijgbaar, die regelmatig wisselen. De pakketten bevatten ook een maaltijdsuggestie, waaraan de klant zelf, indien gewenst, nog een aantal ingrediënten kan toevoegen. De prijzen van deze pakketten variëren tussen de €2,69 en €4,99.

Hello Fresh

Ook zijn er nieuwe  HelloFresh-maaltijdboxen. Klanten kunnen kiezen uit drie gerechten: ‘vlees’, ‘vis’ of ‘veggie’. De recepten wisselen elke zaterdag. De maaltijdbox kost €9,95. Plus-klanten hoeven hiervoor geen HelloFresh-abonnement af te sluiten in de supermarkt.

Reageer op dit artikel