nieuws

Poiesz roept diepvries- en vers gebak terug

Vers 970

SNEEK – Supermarktketen Poiesz haalt per direct alle vers gebak en diepvriesgebak uit de schappen.

Poiesz roept diepvries- en vers gebak terug
Archieffoto - Limburgse vlaaien bij Poiesz

Het gaat om vers gebak en diepvriesgebak dat verpakt is in wit-oranje geblokte vensterdozen en dat verkocht is tot en met 5 december 2018. Dat meldt de Poiesz op zijn website. Het consumeren van het gebak kan een gevaar vormen voor de gezondheid.

Poiesz: ‘Plastic deeltjes op gebak’

Volgens de supermarkt uit Noord-Nederland zijn er mogelijk plastic deeltjes van de verpakking op het product terechtgekomen. Poiesz verzoekt klanten het gebak niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Daar zullen zij het aankoopbedrag terugkrijgen.

Jumbo en Aldi roepen vleesproducten terug vanwege salmonella

Deze week kwam ook aan het licht dat meerdere supermarktketens getroffen zijn door vleesproducten die mogelijk met de salmonella-bacterie besmet zijn. Jumbo, Aldi en Belgische supers hebben de producten uit de schappen verwijderd nadat negentien mensen ziek werden na het eten van producten die zijn gemaakt met uit een Nederlands slachthuis afkomstig varkensvlees.

Lees ook: Deka en Poiesz halen kaas terug om poepbacterie

Reageer op dit artikel