nieuws

Waterstoring stoort aanbod Poiesz-oliebollen

Vers 1269

Waterstoring stoort aanbod Poiesz-oliebollen
Foto: Shutterstock

SNEEK – De oliebollen- en appelbeignetvoorraad van 70 Poiesz-supermarkten wordt sinds zondagmiddag ‘met een turbo erop’ aangevuld.

De inhaalslag is nodig na een vertraging in het bakproces. Venema Food uit Sneek liep zondagochtend door een waterstoring in het zuidwesten van Friesland een achterstand op van 50.000 oliebollen. Eigenaar Stephan Venema zegt tegen Omrop Fryslân dat zijn bedrijf wel wat schade heeft opgelopen: ‘Je moet natuurlijk klanten teleurstellen. We zijn volop aan het werk om bij Poiesz de oliebollen in de winkels te krijgen. Er is nu maar één belangrijk, en dat is Poiesz.’

‘Heel verse oliebollen’

‘Poiesz krijgt nu natuurlijk heel verse oliebollen. Ze zijn altijd al vers, maar nu wel heel vers. Ik denk dat ze warm de winkel in gaan’, aldus Venema.

Reageer op dit artikel