nieuws

Jumbo voegt exclusief visassortiment toe

Vers 3807

Jumbo voegt exclusief visassortiment toe
Jumbo voegt exclusief assortiment van Zeebonk toe aan schap met diepvriesvis.

VEGHEL – Jumbo heeft deze week het assortiment diepvriesvis met twaalf producten uitgebreid die onder de naam Zeebonk exclusief bij de Veghelse formule in de schappen liggen.

Het merk Zeebonk van leverancier Seafood Connection betreft geen private label, laat Jumbo desgevraagd weten. Maar het is  wel degelijk exclusief voor de gele formule uit Veghel bestemd die het samen met de leverancier ontwikkelde, meldt Jumbo. ‘Het is exclusief bij onze winkels verkrijgbaar’, laat woordvoerder Jeske Bleeker desgevraagd weten.

Twaalf items

Het assortiment bevat twaalf items in de volledige breedte van de viscategorie. Het omvat visfilets (kabeljauwhaasjes, wilde zalm, roodbaars en heilbot), gebakken visproducten (zalm- en kabeljauwburgers, volkoren vissticks en lekkerbekjes) en ook diverse garnaalproducten (Black Tiger garnalen, gamba’s, torpedogarnalen en butterfly garnalen). Het assortiment visproducten is volledig duurzaam. Alle items hebben het MSC keurmerk (duurzaam gevangen) of het ASC keurmerk (duurzaam gekweekt).

Jumbo Zeebonk vis

Vier producten naar alle winkels

Vier van de twaalf items, de zalm- en kabeljauwburgers, torpedogarnalen en de kabeljauwhaasjes zijn in alle Jumbo-vestigingen verkrijgbaar. De overige acht items vinden hun weg naar de vriesversafdeling van 326 filialen. ‘Naar verwachting wordt het Zeebonk assortiment de komende jaren uitgebreid’, aldus Bleeker.

Kwaliteit

Volgens Bleeker is het assortiment innovatief en van hoge kwaliteit. De payoff van Zeebonk: ‘voor de échte visliefhebber’,  benadrukt volgens hem de hoge kwaliteit van het nieuwe vis-assortiment. ‘Het merk Zeebonk vertelt het verhaal van de stoere en hardwerkende zeeman en staat voor goed, gezond en kwalitatief eten met respect voor de omgeving. De lekkerbekjes hebben bijvoorbeeld kabeljauw als grondstof, wat uniek is in deze categorie. Bij kabeljauwfilet is gekozen voor de kabeljauwhaas het dikke rugstuk van de kabeljauw. We hopen onze klanten te kunnen verrassen met dit bijzondere assortiment.’

Reageer op dit artikel