nieuws

Plus waarschuwt voor Rozijnenbrood

Vers 854

UTRECHT – Plus Supermarkten roept huismerk Rozijnenbrood terug. In de verpakking zit mogelijk niet het juiste product.

Plus waarschuwt voor Rozijnenbrood
Foto: Plus

Het gaat om het Plus Rozijnenbrood met desem 500 gram met streepjescode 8710624611439 en houdbaarheidsdatum 26-09-2018. In de verpakking van het Rozijnenbrood met desem zit mogelijk het Plus Mueslibrood met desem. In dit mueslibrood zitten noten. Dit staat niet op de verpakking. Mensen met een notenallergie wordt dringend verzocht dit product niet te eten. Klanten kunnen het product terugbrengen en krijgen hun geld terug.

Meer recalls dan vorig jaar

De teller met productrecalls en veiligheidswaarschuwingen voor levensmiddelen stond halverwege dit jaar al op 68, wat er al vier meer waren dan in heel 2017. Dat bleek uit een inventarisatie van Distrifood van het aantal meldingen op de website van voedselwaakhond NVWA.

Zie ook: NVWA telt nu al meer recalls dan in 2017

Reageer op dit artikel