nieuws

AH introduceert budget versmaaltijd

Vers 2131

ZAANDAM – Vanaf maandag introduceert Albert Heijn drie verse kant- en klaarmaaltijden voor 3 euro gericht op de ‘klant met een kleinere portemonnee’. Ook komen er ovenschotels op basis van groenten.

AH introduceert budget versmaaltijd

De drie zogenaamde basismaaltijden zijn kip tandoori, kip sate en kip pasta). ‘Dit zijn maaltijden die perfect zijn voor onze klanten met een wat kleinere portemonnee. We maken hiermee verse maaltijden ook beschikbaar voor de groep die wat minder te besteden heeft. Lekker en gezond eten hoeft niet duur te zijn’, aldus Pauline van den Brandhof, woordvoerder van Albert Heijn.

Twee nieuwe ovenschotels

AH komt ook met twee ovenschotels grotendeels gebaseerd op groenten. Het gaat om een Hollandse en Italiaanse variant. De schotels bevatten naast groenten ook aardappel en een beetje vlees. De Ovenschotel Hollands bestaat uit aardappelgratin, bloemkool, prei, ui, gebakken spekjes en mozzarella en gaat € 7.99 kosten. De schotel weegt 1350 gram totaal, daarvan is 660 gram groente. De ovenschotel Italiaans bevat gekruide aardappel, tomaat, paprika, courgette, prei, tomaat-mascarpone saus, salami en mozzarella. Ook deze schotel weegt 1350 gram waarvan 560 gram groente en gaat €7,99 kosten.

Pizza’s vernieuwd

Tegelijkertijd komt AH met nieuwe smaken en verbeterde receptuur voor de pizza’s. Het gaat onder ander om pizza’s met een bodem uit ovens gestookt op hout. Van den Brandhof: ‘Daarnaast is er ook de familiepizza (Margharita) om zelf te kunnen beleggen en neer te zetten voor het hele gezin.’

Lees ook: AH overweegt bezorgen warme maaltijden

Foto's

Reageer op dit artikel