nieuws

AH helpt gemaksklant aan groente

Vers 1823

ZAANDAM – Albert Heijn introduceert nieuwe groentepakketten. Het gaat om wokpakketten en om mixen voor de oven.

AH helpt gemaksklant aan groente
Foto: ah.nl

De supermarktketen introduceert gemaksgroenten onder de noemer ‘Meesterlijk wokken’. Het gaat om vijf wokpakketten met daarin verschillende groenten en smaakmakers, zoals knoflook, kruiden en sereh. Op AH.nl zijn verpakkingen van 250 gram te vinden, het is onbekend of AH andere hoeveelheden aan het assortiment gaat toevoegen.

Zes ovenmixen in schappen AH

Daarnaast liggen vanaf vandaag zes mixen groenten voor in de oven in de Albert Heijn-schappen. Gemaksklanten kunnen eenvoudig een gerecht maken met bijvoorbeeld spruitjes-pompoen-rode ui, courgette-venkel-gele paprika of wortel-pastinaak-aardappel. De ovenmixen onder de naam ‘Ovengroente’ bevatten 600 of 800 gram groente.

Lees ook: Prijzen groenten rijzen de pan uit

Reageer op dit artikel