nieuws

Albert Heijn rolt Allerhande maaltijdkit uit

Vers 1631

Albert Heijn rolt Allerhande maaltijdkit uit

ZAANDAM – Albert Heijn gaat zijn Allerhande maaltijdkit in een groot aantal winkels introduceren.

De maaltijdkit is vanaf deze week te koop in 175 vestigingen van de formule. De winkels zijn verspreid over heel Nederland. Tot dusver lag deze box in 25 Albert Heijn-supermarkten. In de Allerhande Maaltijdkit zitten volgens AH alle ingrediënten voor een verse avondmaaltijd voor 2 tot 3 personen. Elke twee weken zijn er nieuwe gerechten.

Uitbreiding naar 25 winkels

Albert Heijn breidde in april van dit jaar het aantal winkels met een maaltijdkit in het assortiment uit naar 25. Daarvoor waren de kits alleen verkrijgbaar in het filiaal aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam, een winkel waar regelmatig nieuwe elementen worden getest. Het aantal winkels met een maaltijdkit werd eerder dit jaar uitgebreid naar 25 om meer ervaring op te doen met de verkoop van losse producten. De prijs van de maaltijdkits zit tussen de €9,95 en €11,95.

Allerhande Maaltijdbox

Maaltijdkits die Albert Heijn eerder al lanceerde zijn onder meer gevuld met Mexicaanse kip met salsa, Indiase rijstschotel met kip en verse tagliatelle met biefstuk. De marktleider lanceerde in de zomer van 2015 de Allerhande Maaltijdbox. Het was het antwoord van de marktleider op de destijds snel in populariteit groeiende maaltijdboxen van onder meer HelloFresh en Marley Spoon.

Zie ookAllerhande Box gaat van doos naar zak

Reageer op dit artikel