nieuws

Jumbo haalt ook de kipspiesjes terug

Vers 1467

Jumbo haalt ook de kipspiesjes terug
Screenshot Distrifood

VEGHEL – Supermarktketen Jumbo haalt per direct kipspiesjes uit de schappen.

Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem kunnen de kipspiesjes gevaarlijk zijn voor de gezondheid. In de kip is bij een kwaliteitscontrole de listeria-bacterie aangetroffen. Eerder deze week haalde Jumbo vanwege dezelfde bacterie al een partij satéballetjes terug. Het bedrijf roept klanten op de balletjes (houdbaarheidsdatum 17 juli) en de spiesjes (goed tot 19 juli) niet te eten maar terug te brengen naar de winkel. Mensen krijgen dan hun geld terug. De verkoop in de websupermarkt van Jumbo is stilgelegd.

Popcorn van Lidl

Het is niet de eerste recall van een supermarktketen deze maand. Distrifood schreef, behalve over de satéballetjes van Jumbo, onder meer ook nog over een recall van popcorn door Lidl en een waarschuwing van Albert Heijn voor ontstopper van het huismerk.

Zie ook: Direct recall voor winnaar Product Pitch AH

Reageer op dit artikel