nieuws

Lidl breidt flink uit in versgemak

Vers 4555

Lidl breidt flink uit in versgemak
Screenshot: Distrifood

HUIZEN – Lidl heeft het assortiment gemaksproducten in vers flink uitgebreid. In totaal zijn er zeventig nieuwe producten toegevoegd, waaronder groentefriet, bloemkoolrijst en varianten maaltijdsalades.

Lidl kondigt de uitbreiding van het assortiment vanmorgen aan in een grote advertentie in de dagbladen en via de eigen website. Het nieuwe aanbod past in de ambitie van de discounter om verder te groeien in vers. De uitbreiding betreft veelal producten die veel andere supermarkten al in het assortiment hebben, zoals kleinere zakjes met voorgesneden roerbakmixen en sperziebonen. Ook zijn er vanaf heden kant-en-klare geschilde asperges, bloemkool- en broccoliroosjes en salademixen opgenomen in het assortiment.

Meer maaltijdsalades en lunchsalades

Lidl lanceert met mozzarella, gerookte kip en gerookte zalm ook drie nieuwe varianten maaltijdsalades en met quinoa-feta, tabouleh-kip en bulgur-kip drie nieuwe lunchsalades. De keten komt ook consumenten die koolhydraten zo veel mogelijk proberen te mijden tegemoet met de lancering van groentefriet, bloemkoolrijst, broccolirijst en courgette-spaghetti. Het nieuwe assortiment bij Lidl beperkt zich niet tot de agf-afdeling. De keten lanceert ook onder meer Italiaanse bollen op de broodafdeling, gesneden slagersleverworst, mortadella en prosciutto cotto bij de vleeswaren en kipdijfiletreepjes, garnalentapas en rundertartaar bij vlees en vis.

Vier nieuwe vleesvervangers bij Lidl

Vegetarische klanten kunnen nu bij Lidl terecht voor groentenschijven, braadworsten, hamburgers en filetlapjes. Buiten de uitbreiding van het gemaksvers heeft Lidl ook nog de nodige nieuwe ijsproducten gelanceerd.

Lees ook: Lidl heeft het vaakst reclames vleesvervangers

Reageer op dit artikel