nieuws

Direct recall voor winnaar Product Pitch AH

Vers 3663

Direct recall voor winnaar Product Pitch AH
Foto: AH

ZAANDAM – De winnaar van de Product Pitch van Albert Heijn stroomde vorige week in zo’n honderd supermarkten van de marktleider in, maar één van de producten wordt nu teruggehaald uit de winkels vanwege een foutieve ingrediëntendeclaratie op het etiket.

Albert Heijn meldt de recall op zijn eigen website. Het gaat om Abel’s Deli Groente Medley van 460 gram met een ten minste houdbaarheidsdatum van 05-05-2018 en 07-05-2018. Albert Heijn: ‘In de Groente Medley pot van Abel’s Deli zitten walnoten. Dit ingrediënt staat niet op het etiket aan de achterzijde van de pot vermeld. Hier staat enkel vermeld dat de maaltijd sporen van noten kan bevatten.’

Product Pitch is jaarlijks initiatief

De Product Pitch is een jaarlijks initiatief van Albert Heijn om jong ondernemerschap te stimuleren en vernieuwende producten te ontdekken. Vorig jaar kwam het versconcept Albel’s Deli als winnaar uit de bus. Vanaf afgelopen week zijn vijf maaltijdpotten van deze fabrikant te vinden in zo’n honderd supermarkten, waaronder de Groente Medley.

Kopers met notenallergie moeten product niet eten

Albert Heijn verzoekt klanten met een notenallergie dringend verzocht de Abel’s Deli Groente Medley niet te eten en terug te brengen naar een winkel. Daar ontvangen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Klanten die geen allergie voor walnoten hebben, kunnen de maaltijd volgens AH gerust eten.

Lees ook: Winnaar Product Pitch in schappen bij AH

Reageer op dit artikel